Skip to content

Vila Doni

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color black color cyan color green color red color
Početna arrow Turistička ponuda

Apartmani Šibenik

Šibenik, najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, posred istočne obale Jadranskog mora, prastarog mare Adriaticuma, na ušću ljepotice Krke, na izvorima bogate hrvatske povijesti, vjerojatno na mjestu gdje su neki od prvih doseljenih Hrvata ugledali plavo more, čudljivo i lijepo, koje ih je vjekovima branilo i štitilo, hranilo i čuvalo. Turistički iznimno zanimljiv grad sa bogatom kulturnom I povjesnom baštinom od kojih će mo izdvojiti katedralu Sv. Jakova, tri monumentalne tvrđave koje nadgledaju grad, povijesnu gradsku jezgru, te bedeme i razne crkve koje uljepšavaju ovaj ionako prekrasan dalmatinski grad.

Galerija slika Šibenika 

Nacionalni park Krka

 Apartmani Šibenik

NP Krka udaljen je 15 km od Šibenika i jedno je od najljepsih mjesta za sve one koji vole prirodu. Obilaskom ovog parka uživat će te u izgledima slapova rijeke Krke i prebogatim prirodnim zelenilom koje je netaknuto već dugi niz godina. Za obilaske možete koristiti organizirane prijevoze ili jednostavno opustiti se uz šetnju kroz park.

 Galerija slika NP Krka


 

Nacionalni park Kornati

 Apartmani Šibenik

NP Kornati se nalazi 35 km od Šibenika i mjesto je za sve one koji uzivaju u moru i otocima. Park je prepun čudesnih otoka i nevjerovatnog morskog bogatstva koje je netaknuto vec 30 godina. Površina parka sadrži 89 predivnih otoka čija će ljepota oduševiti svakog posjetitelja.

 Galerija slika NP Kornati


Raslina

 Apartmani Šibenik

Raslina je staro mjesto udaljeno 14 km od Šibenika. Nedaleko od Rasline u vodi se mogu vidjeti zidine potonulog grada poularno zvanog "Gavanovi Dvori". Za vrijeme oseke zidine iziđu na površinu vode tako da se po njima može hodati kilometrima i tako stići do otočića Stipanac.

 


 Apartmani Šibenik

Zablaće je naselje koje je udaljeno 9 km od Šibenika. U ovom mjestu nekada davno su postojale solane, a prestale su s radom još davne 1646. godine. Još i danas se koriste nazivi tih solana, kao što su Jezero i Mala solina, a medicinski je dokazano da su pogodni za lječenje reume.


Katedrala Sv. Jakova

  Apartmani Šibenik

Katedrala Sv. Jakova u Šibeniku je najznačajnije graditeljsko ostvarenje 15 i 16 stoljeća na tlu Hrvatske. Zbog svoje iznimne ljepote i vrijednosti ova katedrala je  2000. godine uvrštena u UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Katedrala se nalazi na južnoj strani središnjeg starog gradskog trga, a izgrađena je 1536. godine.


Što se tiče noćnog provoda Vila doni se nalazi izmeðu dvije najljepše diskoteque na jadranskoj obali.  “Aurora klub” i “Hacienda klub”

   Apartmani Šibenik    Galerija slika Hacienda

   Apartmani Šibenik   Galerija slika Aurora

Login Form


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.